Пияни се биха на пътя Слащен–Туховища, ранен е 43-годишен магазинер

снимка: infomreja.bg, архив

43-годишен мъж е бил пребит на пътя за сатовчанското село Туховища, докато се прибирал към дома си. Инцидентът е станал снощи към 23 часа.

Докато шофирал към селото, Сюлейман Касапов е бил спрян от група мъже от Слащен, които пътували с лек автомобил "БМВ".

Според запознати в колата са пътували четирима мъже, но само двама се включили активно в побоя. Пострадалият също не е бил сам, а е имал спътник.

По първоначална информация побоят над Сюлейман Касапов е бил нанесен през прозореца на автомобила му, който той отворил, за да разговаря с побойниците.

Всички участници в мелето са били пияни, включително и шофьорите, съобщиха източници на ИНФОМРЕЖА.

Битият Касапов също е бил пиян и се предполага, че някъде от кръчмите на Слащен е била запалена искрата на скандала, което провокирало слащенската група да причака на пътя 43-годишния мъж.

Сюлейман Касапов успял да позвъни на 112, след което на мястото на инцидента освен полицаите, се отзовала и линейка, която го закарала в МБАЛ ”Иван Скендеров" в Гоце Делчев.

Там пострадалият е приет по спешност с повърхностна рана на главата, сцепена вежда и травма на гръдния кош. Няма опасност за живота му.

В хода на разпитите побойниците са отрекли да са отнели на бития Сюлейман Касапов сумата от 1000 лева, каквато информация се появи.

Касапов е от сатовчанското село Туховища, той е бивш шофьор от местната автобусна фирма „Санде”. След като се разделил с тази работа, Сюлейман отворил в селото си малко магазинче.

За него хората от селото признават, че е проблемен човек, с тежък характер и често предизвикал и семейни скандали.

Относно откраднатата сума пари, за която твърди Касапов, че му е отнета по време на побоя и скандала, е твърде вероятно да излезе лъжа, тъй като напоследък е станало практика при подобни скандали пострадалите да си отмъщават на побойниците с твърдения за отнети суми пари, коментират разследващи, които продължават да нищят случая.

 

КОМЕНТАРИ

kehaiov17:50 - 10.11.2014
toi 4e ne e stoka kasapa ne e ama i sla6tenite sa dolni lekenca
1419:42 - 09.11.2014
Hahahaha
1317:03 - 09.11.2014
един бракониер по малко.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK