Пияна водачка потроши две коли в Шишковци

Снимка: Infomreja.bg

Дрегерът е отчел 1.76 промила

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ - Кюстендил за управление на МПС след употреба на алкохол и причиняване на ПТП. 44-годишна водачка на лек автомобил „ДЕУ“ при маневра на заден ход е повредила 2 паркирани автомобила в с. Шишковци.

Пристигналите на място полицаи установили, че водачката е била зад волана с 1.76 промила алкохол в издишания въздух, по автомобилите са нанесени материални щети, няма пострадали хора. Тестът за употреба на алкохол е направен с техническо средство. 44-годишната жена е задържана с полицейска заповед в ареста на РУ - Кюстендил, за случая е уведомен дежурен прокурор.

Досъдебно производство е образувано в РУ – Дупница, в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол. Пътни полицаи установили при проверка на лек автомобил „Тойота“, че 34-годишният водач управлява с 1.75 промила алкохол в издишания въздух. Тестът е направен с техническо средство, проверката е извършена на ул. „Андон Величков“ в града, за случая е уведомен дежурен прокурор.

20-годишен водач на лек автомобил „БМВ“ е задържан в края на миналата седмица от дупнишки полицаи за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотици, проверката е извършена на ул. „Цар Освободител“ в града, тестът е направен с техническо средство, е резултатът е 1.31 промила алкохол в издишания въздух, скалата за употреба на наркотици е отчела употреба на кокаин. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//