Петър Михтарски пропуска гостуването на ОФК “Пирин” във Велинград

снимка: infomreja.bg, архив

Единият от спортно-техническите директори на ОФК “Пирин”, Петър Михтарски ще пропусне гостуването на тима във Велинград срещу местния “Чепинец”. Михтарски ще бъде извън страната в деня на поредния кръг от първенството на Югозападна “В” група.

Бившият нападател ще гледа на живо дербито на Примера дивисион “Барселона” – “Реал” Мадрид. Сблъсъкът е утре от 21.00 часа, а Петър Михтарски има запазено място на трибуните на „Камп Ноу“.

Михтарски ще има уникалната възможност да наблюдава Лео Меси и Кристияно Роналдо на живо, в мач който може да определи новият шампион на Испания по футбол.

В същия ден на българска земя футболистите на ОФК “Пирин” ще играят с “Чепинец”, в опита си да постигнат нова победа в първенството.

“Орлетата” нямат право на грешка, след като и лидерът във временното класиране “Пирин” Разлог печели почти без проблем своите мачове.

В момента разликата между двата отбора е пит точки, но благоевградчани ще прибавят и три служебни точки, с което разликата става два пункта.

Ако утре ОФК “Пирин” спечели във Велинград, а “Пирин” Разлог стъпи накриво в Панагюрище срещу “Оборище”, то благоевградчани вече ще имат предимство в борбата за първото място.

 

КОМЕНТАРИ

Мачката15:02 - 20.04.2012
Росен Банбоната - виден футболен спец , немащ нищо общо с футбола. Иво Кучката - баш футболен спец , дръвар! 10-ката - пълна подлога!
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//