Петър Клечков оставя отбора на Ники Хаджиев

снимка: gong.bg, архив

Тренировките на БК "Академик" през следващата седмица ще бъдат водени от помощника Николай Хаджиев. Това се налага поради факта, че старши треньора Петър Клечков е ангажиран с националния отбор за юноши до 16 години. Тази формация ще се събере за първи път в София и Петър Клечков трябва да проведе опознавателен лагер в продължение на 4 дни.

В това време той ще има възможността да селектира бъдещият си отбор от повиканите 20 млади състезатели. Негов заместник в Благоевград ще бъде Ники Хаджиев, който и по документи се води помощник треньор на Академик.

В първите няколко дни от началото на зимната подготовка на тима Хаджиев отсъстваше от залата, заради ангажименти от битов характер. В тази фаза от подготовката се набляга предимно на физически натоварвания, а отсъствието на Клечков едва ли ще наруши нормалния ритъм на тренировъчния процес.

Наставникът ще се прибере отново в Благоевград седмица преди старта на втория дял от първенството, в което Академик започва с гостуване на Евроинс Черно море.

   
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK