Пешеходец и двама мотористи пострадаха при ПТП-та

Снимка: Infomreja.bg

С травми е и 24-годишен мъж, возил се на единия мотоциклет

На 4 юни около 11:30 часа в района на кръстовище между улиците  „Рила“ и „Стефан Стамболов“ в  Сандански лек автомобил „Опел Зафира“ с 49-годишен водач от санданското село Игралище, завивайки наляво, не пропуска и блъска 81-годишен мъж от града.

Пострадалият пешеходец е транспортиран от водача на автомобила до ФСМП-Сандански, за оказване на медицинска помощ. Там е установено, че пешеходецът е получил подкожен хематом в областта на лявата орбита.

Пробата за наличие на алкохол в издишания от водача въздух е отрицателна.

На следващия ден около 19:40 часа в района на местността Четирлъко,  землище на Якоруда, неправоспособен 24-годишен водач на мотоциклет „Хонда“ е загубил контрол над мотоциклета и падайки от него, е получил контузия в областта на главата, рамото и гръдния кош.

Пострадал е и 24-годишен мъж от Якоруда, който е пътувал на мотоциклета. Той е с разкъсно-контузна рана на главата, контузия и охлузване на дясната предмишница и контузия на дясната глезенна става.

На 6 юни около 14:15 часа в района на кръстовище между улиците“ Ал. Стамболийски“ и  „Хр. Силянов“ - Благоевград, 34-годишна водачка на мотоциклет „БМВ“, след като е употребила рязко спирачки, за да избегне удар с намиращ се пред мотоциклета лек автомобил,е паднала на пътното платно.

Пострадалата е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград, с фрактура на глезен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK