Перничанин пострада при опит да потуши пожар в барака

Снимка: Infomreja.bg

Подпалиха заведение в Дивотино, щетите са минимални

49-годишен е пострадал при пожар в Перник. Инцидентът е станал на 1 април, около 01, 45 ч., съобщават от полицията. На тел. 112 бил подаден сигнал за горяща барака в пернишкия кв. „Бели брег“.

Два противопожарни екипа реагирали незабавно. Пламъците били локализирани. Пострадал е собственика, 49-годишен мъж, който е с изгаряния по дланите, гърба и долен крайник.

Оказана му е първа медицинска помощ и е настанен в столично лечебно заведение. Постройката е изгоряла напълно. Причината за пожара не е установена. Извършен е оглед от служители на полицията и е започнато досъдебно производство.

Опит за палеж на заведение разследват служители от Първо РУ. На 31 март, около 02, 30 ч. през нощта е получен сигнал от жител на с. Дивотино, че е направен опит за палеж на заведението му. До идване на пожарната огъня бил потушен от собственика.

Щетите са минимални – частично обгаряне на покрива и на маси. Служители на полицията посетили местопроизшествието. Образувано е досъдебно производство и работата продължава.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK