Пеевски след вота на недоверие: Нищо не се е успокоило, най-хубавото предстои

Снимка: БГНЕС

Коментарът си той даде минути след гласуването в пленарна зала

"Загуба на време". Така определи неуспешния вот на недоверие срещу кабинета председателят на парламентарната група на Движението за права и свободи Делян Пеевски. Коментарът си той даде минути след гласуването в пленарна зала, съобщава news.bg.

Няма обаче очевидно и момент за спокойствие в "сглобката". "Нищо не се е успокоило, най-хубавото предстои", отбеляза може би с ирония народният представител.А чий е министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, Пеевски не таи съмнения: "Ясно на кого е, той си го каза - на Кирил Петков".

ДПС остават категорично против инициативата на премиера Николай Денков и ПП/ДБ, подкрепена вчера и от БСП, да бъде свикана специална парламентарна анкетна комисия, която да разследва случаите на полицейско насилие от протеста против ръководството на БФС. Ще внесат обаче предложение за създаване на друга специална комисия, която да разследва Министерството на електронното управление заради скандала със заместник-министъра, снимал хеш кода на машините.

"Ние сме правова държава. Не мога да разбера защо парламентът и депутатите ще разследват полицаите. Представяте ли си, ние ставаме шоумени. (...) Ние сме тук, за да правим закони".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK