Пеевски: Денков си отива след 3 месеца

Колаж, илюстрация: Infomreja.bg

ПП осъди критиките на Пеевски към премиера

Премиерът Николай Денков не може сам да се защити, той има нужда от батковците му от ПП - Кирил Петков и Асен Василев, те го пазят. Нека достойно те да заемат премиерското място, защо са го пратили това немирно момченце да си играе с играчките в този кабинет. Денков не знае как да управлява, той си отива след 3 месеца, тази тема е приключена.

Това заяви председателят на ПГ на ДПС - Делян Пеевски.

Оценката за премиера я дадоха хората, които са без ток. Това е пълен провал. Иначе свалянето на Денков зависи само от ГЕРБ, те са в коалиция, ние подкрепяме просто политики, ние никога не сме подкрепяли Денков в цялост. Ние дадохме два гласа за избирането на това правителство, за да може да има евроатлантическо мнозинство в парламента и евроатлантическо правителство. А Денков просто е тема, която е приключена след 3 месеца, няма какво повече да дискутираме за този човек, той просто не се справи, каза Пеевски. 

Той сподели още, че ДПС подкрепят много политики в парламента и благодарение на тях са се случили много хубави неща последните 6 месеца.

Реакция от страна на ПП имаше във Фейсбук.

Политическа партия „Продължаваме промяната“ осъжда остро безпочвените критики на г-н Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата. Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде ѝ ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости. Продължаваме да изпълняваме нашите цели въпреки всички предизвикателства. Истинската сила е силата на промяната!, обявиха още от партията.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK