Патриотичният фронт се регистрира в РИК - Благоевград

снимки: ВМРО - Благоевград

Точно в 13,50 часа днес Патриотичният фронт, в който участват ВМРО и НФСБ, подаде документи за регистрация в Районната избирателна комисия в Благоевград за парламентарните избори на 5 октомври.

Водач на листата в Пиринска Македония е евродепутатът Ангел Джамбазки, следван от председателя на Общинския съвет в Сандански - Атанас Стоянов.

На трето място е общинският съветник на ВМРО в Благоевград Георги Васев. На четвърто и пето място са коалиционните партньори от НФСБ - Костадин Лазаров от областния град и Тодор Петрелийски от Гоце Делчев.

Неврокопчанката Криси Попова, която нашумя с твърдия отпор на ВМРО към „Свидетелите на Йехова” в Гоце Делчев, е на девета позиция.

 

снимки: ВМРО - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Tosho21:16 - 02.09.2014
Дебелак , Дончо ще счупи кратуната май.
vdm20:46 - 02.09.2014
е какво толкова сте направили ,мутренски инсценировки по града за имидж .Пет деца протестираха дончо ги прати да счупят стъклото ,вдигнаха батардията и депутаткско място хахах ама 9 .Пък и мюфтията изкараха че не бил българин хахахха големи патриоти чули за патриотизам но го разбрали за бандитизам.Впрочев Дончо отпред или отзад Кристина е в листата ????????????????????
Милена20:32 - 02.09.2014
Ще ползваме това , което ние сме направили! Ангеле/от Гоце Делчев/ , нооо си тап... :)
????16:45 - 02.09.2014
Защо си присвояват инициативата за сектата та нали изрично заявихте че няма да я ползвате за политически девиденти ,каква била работата сами си изценираха сами си се бият в гърдите. Как да ви вярва човек беее е не мога писнахте ми боклуци сте си и това е .

FACEBOOK