Партията на Касим Дал в община Гърмен излезе от РБ и застана зад Минка Капитанова

Али Хатип, снимка: Личен архив

Формацията на Касим Дал и Корман Исмаилов - Народна партия "Свобода и достойнство", в община Гърмен днес напусна Реформаторския блок. Това стана часове преди да изтече последният срок за регистрациите на кандидатите за кметове и общински съветници за местния вот на 25 октомври. 

Като причина за напускането на РБ общинското ръководство на НПСД в Гърмен, в лицето на общинския координатор Али Хатип от Рибново, обяви взетото решение на местната структура да подкрепи кандидатурата на настоящия кмет на общината Минка Капитанова.

"Още днес изпратихме декларация в щаба на Реформаторския блок в София, че напускаме коалицията на общинско ниво и че нашите кандидати за общински съветници от квотата на НПСД, начело с инж. Наазим Мусанков, ще представляват партията ни в съветническата листа на „Движение за просперитет и сигурност на община Гърмен", което издигна Минка Капитанова за кандидат-кмет на община Гърмен", заяви Али Хатип.

Хатип е студент във Варненския университет, филиал Смолян, със специалност "Защита на националната сигурност". Той е завършил и "Компютърни мрежи" в колеж в столицата. 

Освен общински координатор на партията на Касим Дал и Корман Исмаилов, Али Хатип е и председател на новоучреденото сдружение "Национално обединение на младежите".

Инж. Наазим Мусанков от НПСД – Гърмен зае четвъртото място в листата на Минка Капитанова, в която имаме и други наши представители, съобщи още общинският координатор на партията.

Той бе категоричен, че решението за участие в местните избори и подкрепата на НПСД за движението на Минка Капитанова е на младите хора от Рибново и община Гърмен.

 

КОМЕНТАРИ

??????17:54 - 23.09.2015
napred
Въведете име...15:24 - 23.09.2015
Въведете коментар...
Въведете име...15:23 - 23.09.2015
Palni sme6nici
Въведете име...14:50 - 23.09.2015
Въведете коментар...

FACEBOOK