Партия използва събора на "Попови ливади", за да рекламира своя кандидат-кмет

снимки: infomreja.bg

Ръководството и членове на ВМРО-НИЕ в община Гоце Делчев използваха традиционния събор на "Попови ливади" по случай 108-годишнината от Илинденско-Преображенското въстание и открито рекламираха кандидата си за кмет Павел Петелов. Внушителната войводска дружина от общинската партийна структура преди обявения официален старт на кампанията за местните избори бе облекла предизборните си черни фланелки с жълти надписи „Аз избрах Павката за околийски кмет" и развя червено-черните си знамена пред паметника на легендарния революционер.

Като непремерен бе определен от събралото се множество подходът на общинската структура на ВМРО-НИЕ в опита й по време на отслужената от митрополит Натанаил панихида и поклонението пред загиналите във въстанието да се правят предизборни пиар акции.

"Поне на тържествената част трябваше да са облечени прилично в чест на важната историческа дата, още повече, че представителите на партията се бяха наредили сред официално присъстващите, с които заедно поднесоха цветя и венци пред паметника на Гоце Делчев. Това не е предизборен митинг, нито пък политическо мероприятие, а почитане на бележита дата от българската история. Каква ли щеше да бъде клоунадата на този исторически празник, ако и останалите присъстващи кандидат-кметове бяха облекли електората си в рекламни одежди", коментираха с възмущение неврокопски патриоти, станали свидетели на предизборните демонстрации на ВМРО-НИЕ пред паметника на Гоце Делчев, които твърдят, че тазгодишното честване на Илинденско-Преображенското въстание е било опорочено.

 

КОМЕНТАРИ

мими16:08 - 01.08.2011
Пълен смях е този Павката, и ми тръгнал да става кмет ха ха
Сашо20:42 - 31.07.2011
Аз пък не избрах Павката за околииски кмет
Титан20:41 - 31.07.2011
абсолютно точно написано . Браво !
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK