Парламентаристите в Гоце Делчев заседават за последно преди ваканцията

снимка: Община Гоце Делчев, архив

На последна сесия преди лятната ваканция се събират днес общинските съветници от Гоце Делчев. Касовото изпълнение на бюджета за първото полугодие, кандидатстване с проект по трансграничната програма „България – Македония“, отчети на кмета Владимир Москов и на Общинския съвет за работата им от началото на годината, са част от точките, залегнали в дневния ред на заседанието.

Парламентаристите ще гласуват отдаване под наем на помещение в сградата на бившия съд в града на местния Бизнес инкубатор. Преместването на организацията от ползваните досега помещения в ПМГ ”Яне Сандански” се наложи след постъпило в Общинския съвет искане от директора на училището Елка Божикова за разширяване на училищната база заради увеличения брой ученици. По повод преместването на Бизнес инкубатора на втория етаж в сградата на стария съд директорът Росица Джамбазова заяви, че помещенията, предложени им от Община Гоце Делчев, са крайно недостатъчни и неудобни.

След днешното заседание на Общинския съвет жителите на Гоцеделчевски регион ще могат да ползват на място услугите на представители на фонд „Тютюн“. За безвъзмездно ползване и управление днес фондът се очаква да получи помещение частна общинска собственост.

Сред  важните въпроси, които ще обсъждат гоцеделчевските съветници, са внесеното открито писмо от наемателите на терени за поставяне на маси пред заведенията и даване на картбланш на управителя на МБАЛ „Иван Скендеров“ д-р Мария Радойкова да ползва кредит овърдрафт.

 

КОМЕНТАРИ

BOIK21:07 - 20.06.2013
A TAKA,DAITE IM OTPUSKA NA LEGACHITE OTI HERNIA POLUCHIHA OT APASHLAK,NEKA POHARCHAT MALKO.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK