Папарков преговаря с четирима нови

снимка: infomreja.bg, архив

Лидерът във временното класиране на Западна Б група Пирин Гоце Делчев ще започне зимната си подготовка на 9 януари. Отборът ще се събере на градския стадион за първо занимание точно в 14.30 часа. Въпреки силното си представяне през есента, треньорският щаб ще се опита да засили конкуренцията в тима.

Ръководството преговаря с четирима футболисти, които ще трябва придобият статут на свободни агенти, преди да подпишат с неврокопчани.

Единственият, който се раздели с клуба е Ангел Маджиров. В навечерието на новогодишните празници бяха раздадени и индивидуалните призове в клуба. Най-добър футболист на 2011 година е Мартин Газиев с подгласници Любомир Гуцев, Петър Лазаров и Абди Абдиков. Треньор на годината в Гоце Делчев е Яков Папарков, който не скри, че в клуба все още има финансови проблеми.

Футболисти и треньори имат да взимат по три заплати и няколко премии. 2011 година се оказа най- успешната за Пирин Гоце Делчев, като за първи път в историята си представителния тим зимува на първото място в Западната "Б" група с актив от 31 точки.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK