Панорамна алея "Стъпалата" откриват в Разлог

снимки: Община Разлог

На 16 април предстои откриване на една от най-дългоочакваните туристически атракции в Разлог – панорамна алея „Стъпалата”. Обектът е изграден по европейски проект на Община Разлог и цели да популяризира и развие алтернативни форми на туризъм в региона.

Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев подчерта, че е доволен от изпълнението на проекта, както и от факта, че изградената панорамна алея „Стъпалата” има потенциал да се утвърди като един от най-атрактивните обекти в Югозападна България.

Главна забележителност е 12-метрова кула, даваща гледка на 360 градуса на Разложката котловина и планините Пирин, Рила и Родопи.

Панорамна алея „Стъпалата” включва още интерактивни и занимателни табла, интересни спирки за релакс, дървени люлки, пейки, шезлонги за наблюдение на природата.

Официалната церемония за откриване на обекта ще се проведе на 16.04.2015 година (четвъртък) от 11.00 часа на хълма „Голак”, където е изграден обектът.

По време на официалното откриване ще бъде извършен водосвет за здраве и ще бъде прерязана трикольорна лента.

Танцов клуб „Пирински наниз” ще поздравят всички присъстващи с традиционен разложки народен танц. Това ще бъдат само част от изненадите, които подготвят от община Разлог за откриването на туристическия атракцион.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK