Пакети, пълни с любов, за всички пенсионери в Кресна

Снимки: Община Кресна

Пакети, пълни с любов и опаковани с внимание и грижа, за всички пенсионери и хора в нужда в община Кресна преди Коледа!

Трудно се пише за доброто, дори по Коледа! Французите казват: "Доброто, което си направил, трябва да скриеш между тялото и ризата", защото "Добродетелта е сама на себе си награда."

Но как да не възнаградиш поне с усмивка или с нескрити аплодисменти онзи, който изпълва празнината на делника у теб и те кара да се чувстваш ЧОВЕК и част от нещо голямо и истинско!

Общински служители от Кресна сръчно подготвиха повече от 1 300 пакета за ВСИЧКИ пенсионери и хора в неравностойно положение от общината. 

"Как мислите, дали в София, Пловдив, Варна или в друг някой град, дето се кичи с прозвището "най-добър град за живеене" или "Европейска столица на ..." ще се случи подобно нещо? А в Кресна се случва... година след година, напук на всичко и въпреки финансовите трудности", твърдят в китната община.

За поредна година всички пенсионери, социално слаби и хора в нужда от община Кресна ще бъдат почетени с внимание и бащинска грижа. За някои от тях това ще бъде само израз на уважение, но за хората в нужда това е шанс да намерят у себе си живеца на достойнството по Коледа и да усетят човешка топлина и истинска грижа.

"Отново французите обичат да казват и "Който прави добро, добро ще намери" и "Направеното добро не се губи никога". Духът на Коледа трайно се е настанил в Кресна. Чудесата продължават!", категорични са от администрацията на кмета Николай Георгиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as
loading...