Пак пратиха международен съдия за мач на ОФК Пирин

снимка: infomreja.bg, архив

Доскорошният елитен рефер Ангел Ангелов ще свири двубоя от 22 кръг в първенството на Югозападна В група Оборище – ОФК Пирин. Ангелов е бивш международен съдия, но след няколко издънки в А група бе понижен да ръководи срещи от Б и В групите.

В предишния кръг друг международен съдия Николай Йорданов бе главен на мача ОФК Пирин – Пирин Разлог, а няколко дни по-късно от съдийската комисия на ЗС на БФС-София решиха да повторят упражнението и назначиха нов елитен рефер Ангел Ангелов.

Любопитно е, че Ангелов ръководи и срещата между двата отбора от есенния дял на първенството в Кресна, преди Перун да си даде лиценза на Пирин. Тогава мачът завърши с победа 2:1 за домакините. Сега също се очаква оспорван мач, поради факта, че втория във временното класиране гостува на четвъртия. Двубоят е утре от 15.00 часа в Панагюрище.

На Ангелов ще помагат Стефан Владимиров и  Димитър Добромиров. Ръководството на ОФК Пирин няма да подсигури безплатен автобус за феновете, които желаят да подкрепят любимците си. Отборът пък ще пътува в деня на мача, като трябва да измине 200 километра, ако избере пътя през София.

 

КОМЕНТАРИ

гд18:40 - 13.03.2012
Прав си. Благоевград по-скоро е в полите на Рила и няма никаква допирна точка с Пирин. По-добре да се сменят името-може би да си върнат старото - Македонска слава. ФК Пирин трябва да е само един и той е от Гоце Делчев. Който не вярва да провери, .....първият отбор в България който избира и носи името Пирин е ФК Пирин ГД - новият член на А група от есента.
Прин?14:25 - 13.03.2012
Айде някой да ми обясни каква допирна точка има Благоевград с Пирин планина за да присвояват това име? Благоевския декрет още ли работи?
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//