Отстраняват авария на водопроводната мрежа пред хотел „Ален мак“

снимки: infomreja.bg

Авария на водопроводната мрежа пред хотел „Ален мак“ отстраняват специалистите от "Водоснабдяване и канализация" ЕООД - Благоевград.

Тази сутрин под плочките пред хотела започна да извира вода. След подадения сигнал към 9 часа авариен екип на водното дружество започна да отстранява аварията.

"Течът е малък и е вследствие на спукана тръба, водоподаването на питейна вода временно е спряно за потребителите в района на хотела и част от бул. "Св. Св. Кирил и Методий", съобщиха за ИНФОМРЕЖА от ВиК - Благоевград. 

На около 3 метра дълбочина пред хотела минава магистралният водопровод.

 

КОМЕНТАРИ

очевидец17:23 - 19.06.2012
Абе щом е пред "Мака" веднага се организираха............А в събота два пъти работиха в "Еленово" пред бл.138 и така и не свършиха работа като хората!Уж оправиха повредата и зариха изкопа,но в неделя пак се просмукваше вода от изкопа и независимо от това работещите закопаха дупката и си заминаха.В неделя цял ден си тече уж скъпоценната водица.....тече и днес--а вече сме вторник и независимо, че се обаждахме във ВиК и бяха неколкократно уведомени, че водата си извира от заритата дупка все още нищо не е направено за отстраняване на повредата. И май ще си остане така, щом има толкова будали дето гледат как водичката си тече и не вземат да "побъркат" аварийните им телефони!
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//