Откриха труповете на момче и момиче в столичен квартал

снимка: infomreja.bg, архив

Телата на 17-годишната Маринела и 15-годишния Илиян бяха намерени в гараж на ул. „Христо Станишев” в столичния квартал „Орландовци”, предаде БНР. Телата са открити от бащата на Маринела – Иво. По първоначална информация младежите са братовчеди.

Двамата са се задушили в автомобила. Основната версия, по която се работи, е нещастен инцидент, но не се изключват и други версии.

Автомобилът е собственост на семейството на Маринела. В полицията няма подаван сигнал момичето и братовчед й да са обявени за издирване.

Телата на момчето и момичето се намират все още в автомобила в гаража. Районът е отцепен от полицията. Роднините отказват коментар.

В момента се извършват процесуално-следствени действия в столичния квартал „Орландовци” на ул. „Христо Станишев”. Това каза Христо Терзийски, зам.-директор на СДВР, цитиран от "Фокус".

Търсят се свидетели, евентуално – очевидци, каза заместник-директорът на СДВР Христо Терзийски. На въпрос за версиите, той заяви, че към момента все още продължава работата по изясняването им. /dnes.dir.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK