Откриха новия творчески сезон в Центъра по изкуствата в Благоевград

снимки: infomreja.bg

Деца, родители и техните преподаватели се срещнаха в двора на къща „Пластика“ в благоевградския квартал „Вароша” и заедно поставиха началото на новия творчески сезон на Център по изкуствата.

Приветствие към присъстващите отправи новият временно изпълняващ длъжността „директор“ на центъра Даниела Механджиева.

Тя с гордост отчете постиженията на възпитаниците на творческото звено през изминалата учебна година, като изтъкна, че младите таланти са се преборили за 18 златни и 3 специални отличия, 5 сребърни и 6 бронзови медала, поощрителни награди и грамоти.

Механджиева бе категорична, че всяко едно дете ще бъде посрещнато с желание и загриженост от своите преподаватели. По думите й в децата има заложен талант и Центърът по изкуствата ще го намери, развие и покаже пред общността.

Стотици деца влязоха в къщите по изкуства в първия ден от месец октомври, за да сбъднат детските си мечти - да станат балерини, художници, велики математици или пианисти, които ще завладеят голямата сцена.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

     

Даниела Механджиева
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

ваня23:08 - 03.10.2013
браво на преподавателите!браво на община благоевград! че запазиха тази красота където децата ни да се срещат с изкуството и красотата
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK