Откриха коноп в парника на баба в Прибой

Снимка: МВР

Внукът отглеждал растенията

Петък рано сутринта, в хода на специализирана полицейска операция, служители на Районно управление – Радомир при ОДМВР Перник, извършили проверка на частен имот в радомирото село Прибой, собственост  на възрастна жена от гр. София.

В парник в двора на имота, полицаите открили и иззели по надлежния ред четири растения от рода на конопа с размери  от 50 см до 230 см. Радомирските криминалисти предприели незабавни процесуално – следствени действия и оперативно издирвателни мероприятия, в резултат, от които е установено, че съпричастен към случая е 30 - годишния внук на жената.

По случая е образувано  досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура - Радомир . Младия мъж е бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

Петък  рано сутринта, в хода  на специализирана полицейска операция, служители на Районно управление – Радомир при ОДМВР Перник, извършили проверка на частен имот в радомирото село Прибой, собственост  на възрастна жена от гр. София.

В парник в двора на имота, полицаите открили и иззели по надлежния ред четири растения от рода на конопа с размери  от 50 см до 230 см.

Радомирските криминалисти предприели незабавни процесуално – следствени действия и оперативно издирвателни мероприятия, в резултат, от които е установено, че съпричастен към случая е 30 - годишния внук на жената.

По случая е образувано  досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура - Радомир.

Младия мъж е бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//