Откриха дрога в 3 деца! Проверили ги в двора на училище в Кюстендил

Снимка: МВР

17-годишен младеж е задържан от бобовдолски полицаи за притежание на наркотично вещество

34-годишен мъж е задържан от кюстендилски полицаи за притежание на хероин, съобщават от полицията. Проверката е извършена на ул. „Любимец“ в града, открити и иззети са 2 опаковки с наркотика. Видът е установен с полеви наркотест. Задържаният е известен на полицията и с други противозаконни деяния. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Досъдебно производство за притежание на наркотично вещество е образувано в РУ Кюстендил – 3 непълнолетни момичета са установени в района на училище в града снощи, служителите са иззели от тях 3 цигари от суха зелена листна маса/канабис/. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. За случая е уведомен дежурен прокурор.

17-годишен младеж е задържан от бобовдолски полицаи за притежание на наркотично вещество, проверката е извършена от служителите на ул. „Дружба“ в града, иззета е опаковка метамфетамин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Досъдебно производство е образувано в РУ Дупница за притежание на  наркотично вещество – от жилището на 38-годишен местен жител е иззета суха листна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на канабис. 38-годишният е задържан с полицейска заповед, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//