Откриха 33-годишна полужива край Благоевград, изчезнала преди 3 дни

снимка: infomreja.bg, архив

33-годишна жена, преподавател във ВУЗ, бе открита днес по обяд полужива и премръзнала в село над Благоевград, съобщи БГНЕС.

О.К., която е преподавател в ЮЗУ "Неофит Рилски", преди два дни е обявена за издирване, след като напуснала дома си в жк „Запад”.

Днес преди обяд е получен сигнал, че жената е открита от жител на махала "Миело" на село Бистрица. 33-годишната била прибрана във фургон, след като собственикът му я открил в гората над махалата.

От два дни служителите на ОД на МВР издирвали жената включително и с оглед на местността над село Бистрица с бинокли.

По обяд днес с линейка на ЦСМП 33-годишната преподавателка е транспортирана до МБАЛ-Благоевград премръзнала и гладна, след като не се хранила минимум два дни.

След като е стабилизарана, О.К. е настанена в специализирано болнично отделение. Случаят се изяснява, полицията работи включително и по версията за членство в секта.

 

КОМЕНТАРИ

???13:06 - 30.03.2013
Асистентка от Стопанския факултет на Югозападния университет "Неофит Рилски" бе открита в безпомощно състояние от полицаите от сектор "Издирване" днес следобед, 38-годишната преподавателка била намерена в стара къща на баба си в отдалечена махала на село Бистрица, съобщиха от ОД на МВР в областния център.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//