Отец Дончо с приз "Дух на добродетелност"

отец Андон Шавулев, снимка: infomreja.bg

Късно снощи се състоя церемонията "Мъж на годината 2011", организирана от Дарик радио. Спасителят от магистрала "Тракия" Стефан Стойчев заслужено спечели първото място. В цялата история на класацията той е първият непопулярен човек, който я оглавява.

29-годишният Стефан от Чирпан, който през миналото лято помогна на много хора да се измъкнат от катастрофиралия автобус на магистралата близо до Пловдив, застана на чело в анкета на Дарик след онлайн гласуване. 6804 души дадоха вота си за него. Публиката в Младежки театър стана на крака, за да го посрещне, след като изпълнителният директор на Дарик Радосвет Радев го обяви за Мъж на годината 2011. 

Отец Андон Шавулев от храма "Въведение Богородично" в Благоевград взе приза "Дух на добродетелност". Освен че е свещеник, той е и треньор по бокс на младежи от дома за деца, лишени от родителска грижа в града. Благодарение на него много от тях вече имат спечелени медали от различни първенства.

Отецът, който преди години също е практикувал този спорт, учи своите възпитаници не просто на силата на юмруците, а и на силата на духа. Събитието се проведе в Младежкия театър "Николай Бинев" в София, а на него присъстваха кмета на община Благоевград Атанас Камбитов и децата от ДДЛРГ в Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//