Отдават под наем седем помещения в МБАЛ "Иван Скендеров" - Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

В община Гоце Делчев е постъпило предложение от управителя на МБАЛ “Иван Скендеров“ ЕООД, д-р Мария Радойкова, във връзка с предложение на ортопеда д-р Ангел Попов да бъде проведен публичено оповестен конкурс за отдаване под наем за срок от 5 години на седем помещения с обща площ 84 кв. м.

Въпросните помещения се намират на първия етаж на здравното заведение и представляват две болнични стаи, лекарски кабинет, манипулационна, кухнеско помещение и санитарен възел.

Идеята е да се оформи мини клиника за разширяване на практиките по физикална терапия, рехабилитация, ортопедия, както и за развиване на дейности като онкология, ревматология, ендокринология, неврохирургия и гинекология.

Целта е по този начин да се осигурят по-добри условия за осъществяване на болничната помощ и здравното обслужване на населението.

Помещенията, които ще бъдат предложени за отдаване под наем чрез публично оповестен конкурс, се намират в западния корпус на МБАЛ "Иван Скендеров" и са неизползваеми до момента, коментираха медици от Гоце Делчев, които приветстват идеята.

Предложението предстои да бъде гласувано от общинските съветници на насрочената за края на  тази съдмица сесия.

Задължително условия към спечелилите конкурса е да използват помещенията само за медицински цели. Кандидатите трябва да декларират също, че при осъществяване на дейността болничните пациенти, идващи от спешна медицинска помощ, ще бъдат обслужвани с предимство.

Месечната цена за помещенията няма да е по-ниска от 369.60 лева, а лекарите следва да регламентират работно време от поне 6 часа. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK