Отборът на ЕГ-Кюстендил, е победителят в ХХII районно състезание "Млад огнеборец"

Снимки: ОДМВР - Кюстендил

В надпреварата участваха 9 отбора от кюстендилски училища

Днес на стадион „Осогово“ в Кюстендил се проведе ХХII районно състезание на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“. В надпреварата участваха 9 отбора от кюстендилски училища.

Участниците демонстрираха умения в 2 дисциплини – бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 ч щафетно  бягане.

Състезанието бе открито от началника на РСПБЗН – Кюстендил, амолитва за началото и благословение на състезанието отправи Негово Високопреподобие Архимандрид Исаак – архиерейски наместник на Кюстендилска духовна околия, с духовници от града.

Гости на състезанието бяха комисар Св. Георгиев – директор на РДПБЗН, Св. Василев – секретар на Община Кюстендил, Любослава Христова – директор на ПИБ, началникът на РУ Кюстендил Р.Омерски и архимандрид Исаак.

Най-добре  в надпреварата се представи отборът на Езиковата гимназия в Кюстендил, на второ място е отборът на ПМГ – Кюстендил, а на трето място – отборът на Спортното училище „Васил Левски“.

Всички участници получиха подаръци – учебни пособия, лакомства и грамоти, осигурени от организаторите, а класиралите се на първите 3 места получиха купи, медали и грамоти.

Наградите връчиха началникът на РСПБЗН – Кюстендил, С. Симеонов, секретарият на Общината Св. Василев и директорът на РДПБЗН – Кюстендил, комисар Св. Георгиев. Победителят от районното състезание ще продължи участието си в Областния кръг. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK