Отбелязаха 50-ия юбилей на Футболен клуб „Ураган“ - Горно Драглище

Снимка: Община Разлог

Юбилеят бе отпразнуван с футболна среща между ветерани и настоящи футболисти

С официална футболна среща между ветерани и настоящи футболисти, празнична торта и много емоции Футболен клуб “Ураган” - Горно Драглище, отбеляза 50 години от своето създаване.

В неделя стадион “Сан Юдиновец” (село Горно Драглище) приветства десетки настоящи и бъдещи футболисти на тимa, ветерани и верни фенове на любимия отбор на разложкото село.

В 10:30 часа първият съдийски сигнал даде началото на официалния двубой между ветерани и настоящите попълнения на ФК “Ураган”, които участват в А Окръжна група - подгрупа “Места”. След 40 минути оспорван двубой, срещата завърши с резултат 4:2 за ветераните, които по-рано през деня победиха и юношите на отбора с 1:0.

По повод юбилея на футболния отбор, всички празнуващи бяха поздравени от ръководството на Община Разлог. С идея да подкрепят аматьорски футбол, кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, зам.-кметовете Иван Гюров и Фарфарова, и кметът на село Горно Драглище инж. Георги Пандев дадоха обещание, че ще продължат да работят в насока развитието на спорта в разложкото село.

Амбициите за подпомагане дейността на ФК “Ураган” са насочени към обновяване терена на стадион “Сан Юдиновец” и резервните скамейки, изграждане на нови съблекални и допълнителни помещения.

В най-скоро време се очаква също и стартирането на дейности по изграждането на изкуствено игрище за мини-футбол в двора на ОУ “Неофит Рилски”

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK