От утре отварят парковете в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Деца на възраст до 12 години могат да бъдат разхождани само от членове на семейството

По заповед на кмета на община Благоевград инж. Румен Томов е позволено от 28 април посещение в паркове и градини за деца с родителите им.
 
Деца на възраст до 12 години могат да бъдат разхождани само от членове на семейството между 9,30 ч и 18,30 ч.
 
От 28 април 2020 г /вторник/, по заповед на кмета инж.Румен Томов се разрешава разходката в градските паркове и градини на територията на община Благоевград по определени маршрути.
 
Разрешават се посещенията на следните лица:
-деца до 12 години, придружавани от родител/и или член/ове на семейството, но не повече от двама възрастни, в часовия диапазон от 9,30 ч. до 18,30 ч. всеки ден;
-собственици на кучета, но не повече от един, във времето до 9,30 ч. и след 18,30 ч., всеки ден.
Община Благоевград апелира, жителите при посещение на градски паркове и градини, стриктно да спазват противоепидемичните мерки.
 
Задължителни са: носенето на предпазни маски и спазването на физическа дистанция от минимум 2,5 метра. Влизането в и излизане от парковете и градските градини да се осъществява през обозначените за целта места, както и придвижването по обозначените маршрути.
 
Гражданите трябва да избягват контакт с повърхности, в т.ч. сядане на пейки и тревни площи, както и да съблюдават всички противоепидемични мерки и указания на лицата, изпълняващи служебните си правомощия.
 
Остава в сила забраната за посещения на спортни и детски площадки и съоръжения на открити и закрити обществени места. Забранява се консумацията на алкохол на територията на парковете и градините.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK