От четирима издирвани, трима са открити мъртви в Кърджалийско

Снимка: Infomreja.bg

Един е транспортиран в болница

Труп на 66-годишен мъж е бил намерен вчера около 11 часа в землището на село Девесилово. Жителят на селото е открит в дере.

Екип на Филиала на спешна помощ и дежурна оперативна група от РУ-Крумовград са били на мястото на произшествието. Като вероятна причина за смъртта се сочи удавяне. Извършен е оглед, при който не са били установени следи от насилие.

Трупът на 65-годишна, обявена за местно издирване, е бил намерен в коритото на река Ардинска.

Близки на жената от Ардино подали сигнал в полицията, че не се е прибрала в дома си. На 17 април тялото било намерено в реката и извадено на брега с помощта на екип на пожарната служба в града. Извършен е оглед от дежурна оперативна група от РУ-Ардино. Не са били открити следи от насилствена смърт.

48-годишен бил намерен починал в автомобила си в района на село Растник на 15 април около 7,15 часа. Екип на Филиала на спешна помощ в село Бенковски констатирал смърт.

Дежурна оперативна група от РУ-Кирково извършила оглед. Няма следи от насилствена смърт.

81-годишен от село Генерал Гешево, обявен за местно издирване на 15 април, е бил намерен тази сутрин в района на село Устрен. Възрастният човек е премръзнал, но в сравнително добро състояние и е транспортиран за преглед до Спешното приемно отделение в Кърджали. Около 6,30 часа тази сутрин издирваният бил забелязан от водач на автобус, който му помогнал и подал сигнал.

Жителят на село Генерал Гешево напуснал дома си на 15 април и оттогава е в неизвестност. В полицията сигналът, че не е се е прибрал, е подаден от негови близки, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK