Осветиха обновения офис на ДЗИ в Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg

В напълно обновен и краси офис работят от днес служителите на ДЗИ в Гоце Делчев. Офисът отваря врати след основен ремонт и ново обзавеждане.

Специално за освещаването и откриването на офиса на ДЗИ в Гоце Делчев пристигнаха от Благоевград заместник-управителката на компанията Магдалена Прътева и търговските ментори Александър Миновски и Любка Начева, които пожелаха още по-ползотворна работа на застрахователите и ръководния състав.

Бизнесмени от Гоце Делчев и региона, строителни предприемачи и клиенти на ДЗИ - Гоце Делчев уважиха церемонията по откриването на модернизирания офис и поздравиха целия екип начело с отговорника Янка Шопова. 

На тържеството присъстваше и един от дългогодишните застрахователи Младен Джинджиев от с. Ваклиново, община Сатовча. 

Обновеният дом на ДЗИ - Гоце Делчев остава в досегашната си сграда на ул. "Полковник Дрангов” № 4. 

За тази и предходните години гоцеделчевският клон на застрахователната компания е на първо място в областта по ученически и имуществени застраховки, както и по сключени застраховки "Живот".

 

снимка: infomreja.bg
снимка: infomreja.bg
снимка: infomreja.bg
снимка: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

клиент13:21 - 08.11.2013
Тая поне да се беше подстригнала и облякла по-прилично. Шефка ми била. Пълна шушумига. Ходя при нея да ме консултира, тя гледа и клепка като малоумна ..............
CHICAGO do kapka05:12 - 02.11.2013
kapke PICHE на Български е ПИЧЕ,можеше да пишеш PISHE.
kapka23:18 - 01.11.2013
PICHE SE OBIDI,A NE UBIDI
мария върколова23:04 - 01.11.2013
Честит нов офис!Уютен,пъстър,ведър,богат,магнетичен.Пожелавам на екипа,много енергия и увереност за да се движат все така напред и да бъдат все така първи в областта на застраховките.Успех!

FACEBOOK