Осем души от Пиринско влизат в националното ръководство на ДПС

Снимка: Личен архив

Осем души от Благоевградска област влизат в националното ръководство на ДПС. Това стана ясно по време на проведената в неделя национална конференция, на която бе избран новият лидер на Движението за права и свободи - Мустафа Карадайъ.

Трима от членовете на ДПС, които ще представляват региона в управата на партията, влизат в състава извън задължителните квоти. Това са Сюлейман Арунов, Ибрахим Зайдин и Ахмед Башев.

Бившият заместник-областен управител на Благоевград и настоящ кмет на сатовчанското село Вълкосел - Сюлейман Арунов, бе в националното ръководство и в предния мандат. Другите двама са нови лица в партийната централа. 

Ибрахим Зайдин, който в момента живее в София, е лидер на младежкото ДПС в община Хаджидимово, а Ахмед Башев е бивш кмет на община Гърмен, сега директор на училището в село Огняново.   

Депутатът Алиосман Имамов, областният председател Ведат Хюсеин и кметовете на Сатовча, Белица и Якоруда - Арбен Мименов, Радослав Ревански и Нуредин Кафелов, стават част от националното ръководство на партията на Ахмед Доган по право.

 

КОМЕНТАРИ

zizo18:00 - 26.04.2016
Nai svesniqt shovek tuk e kmeta na Vaklinovo
zizo17:57 - 26.04.2016
Apashi takiva ne sa smeite a ste mn jalki
дпс14:47 - 26.04.2016
тези извън квотата стари муцуни , бити карти... арунов-алкохолик,зайдин-олигофрен и башев -психопат,удавник за сламка,но вместо сламката ще хване пак алиосман за....
hihi14:28 - 26.04.2016
Ami kravata deto e mejdu tqh.kolko zadnici izliza dokato stane gospoja nikoq

FACEBOOK