Оркестърът на въоръжените сили на САЩ с концерт в Кюстендил

Снимка: Отдел "Култура и духовно развитие"

Началото е тази вечер от 19 часа на арката на площад „Велбъжд“

Оркестърът на въоръжените сили на САЩ в Европа ще изнесе концерт в Кюстендил. Той ще се проведе на 13 септември на Арката на площад „Велбъжд“ от 19 часа, съобщават от общинския отдел „Култура и духовно развитие“.

Рейн Ривър Рамблърс Брас Бенд не само осигурява висококачествено музикално забавление, но и споделя важна част от американската култура. Тази група се състои от 6 талантливи духови инструменталисти и един енергизиращ барабанист, които изпълняват вълнуващи и оптимистични мелодии от едно много специфично време в американската история.

В началото на 20-ти век Съединените щати са смесица от хора от много различни култури и етноси, особено в град Ню Орлиънс. Тази смесица от различни култури е създала две от най-вълнуващите форми на музикално забавление: джаз и блус музиката!

Духовият оркестър майсторски капсулира тези музикални стилове и може да ви върне в най-ранните дни на джаза и блуса. Разходете се по улица "Бърбън" в Ню Орлиънс, изживейте радостта от живота чрез мелодия от "втора линия", почувствайте душата на блуса. Ramblers са нещо повече от само музикално забавление; те са жив, дишащ, символ на американската култура и история.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK