Определени са концесионери на три морски плажа

Снимка: Infomreja.bg

Предвидените инвестиции на морския плаж за срока на концесията са 348 840 лв.

„Ендевър Лозенец Фест “ ДЗЗД е определен за концесионер на морски плаж „Малък плаж - Лозенец“  в община Царево, „Валто-Трейд“ ЕООД – за концесионер на морски плаж „Делфин“ в община Несебър и „САМЪР М“ ООД – за концесионер на морски плаж „Обзор - централен“ в община Несебър.

„Ендевър Лозенец Фест “ ДЗЗД се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лева с ДДС и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10  лева с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж. Размерът на концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 3,10 на сто без ДДС. Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 5 710,51 лв. с ДДС.

 „Валто-Трейд“ ЕООД се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лв. с ДДС и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж. Размерът на концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 12,70 на сто без ДДС. Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 33 388,73 лв. с ДДС.

 „САМЪР М“ ООД се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя цена за 1 бр. чадър в размер до 8 лв. с ДДС и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 8 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж. Концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определено съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 8,00 на сто без ДДС. Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 175 712,06 лв. е ДДС. Предвидените инвестиции, свързани с организация на спортно- развлекателните дейности на морския плаж за срока на концесията са 348 840 лв. с ДДС.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK