Ограничителна заповед за бащата на убитите деца от Сандански

Снимка: Infomreja.bg

Районният съд забрани на Георги Трайков да доближава на по-малко от 200 метра Кристина Дунчева, която е в ареста

Районен съд – Сандански, наложи ограничителна заповед спрямо бащата на убитите деца от Сандански. Делото тръгна след жалба от страна на майката Кристина Дунчева, в която тя посочва, че е била подложена на системен тормоз и насилие.

Според определението на магистратите на Георги Трайков е забранено да доближава Кристина Дунчева на по-малко от 200 метра. Отделно от това на него е наложена глоба от 1000 лв., Трайков ще трябва да поеме и направените разноски по делото.

Решението по делото може да се обжалва в 7-дневен срок пред Окръжен съд - Благоевград.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, 32-годишната Кристина беше привлечена към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура – Благоевград, за тежко престъпление, извършено от нея по особено мъчителен начин и с особена жестокост спрямо жертвите, които са нейните малолетни деца.

На този етап от досъдебното производство са събрани достатъчно доказателства за това, че на 19.11.2020 г., в жилище на ул. „Скопие“ в гр. Сандански, обвиняемата Дунчева умъртвила двете си малолетни деца.

Три дни след тежкото престъпление за първи път в съдебна зала влезе Кристина, чийто защитник обясни, че тя е крайно физически, сексуално и психически изтормозен човек, който не е признал обаче за извършването на подобно престъпление въпреки уликите.

Към този момент Кристина е с наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK