ОФК "Беласица" и ОФК "Банско" играят благотворително в подкрепа на Крум от Първомай

Футболистите от ОФК "Беласица" и ОФК "Банско" ще играят благотворително.

Приходите от продажбата на билети ще бъдат дарени в подкрепа на Крум от петричкото село Първомай.

Благотворителният мач е тази събота от 14.00 часа на стадиона в Първомай. На входа към трибуните освен кутия за дарения ще има и продажба на билети със символична цена за каузата "Заедно за Крум".

Всеки закупил един или няколко билета може да участва на почивката между двете полувремена в благотворителна томбола, в която ще се разиграят футболни екипи на ОФК "Беласица" - Петрич.

Същия ден от 10,30 часа на градския площад в Петрич ще се проведе благотворителен базар под мотото "Нека върнем надеждата на Крум!".

Момчето пострада тежко, след като бе пометено от автомобил на тротоар в Петрич. Наложи се кракът му да бъде ампутиран. Заедно с него бе ранена и девойка.

Жестокият инцидент стана на 16. август тази година на ул. "Цар Борис III". Последваха серия от протести срещу 18-годишния водач, причинил катастрофата, за когото свидетели твърдяха, че правил дрифтове.

Пострадалият младеж се нуждае спешно от протеза, за която са необходими 63 000 лева. Това е единственият му шанс да проходи отново.

За момента е събрана малка част от сумата - под 2 000 лева.

Сдружение "Заедно можем повече" започна дарителска кампания в помощ на Крум чрез поставяне на дарителски кутии в търговската мрежа в община Петрич.

Средства за Крум могат да бъдат дарявани и чрез превод по банковата сметка на сдружението:

BG75FIV91502015874504

Банков код: FINVBFSF

"ПИБ" АД

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK