ОДВМР в Пазарджик с нов директор. Вижте къде има рокади

Снимка: МВР

Варна, Бургас, Пловдив и Благоевград - също

Със заповед на Министъра на вътрешните работи - Калин Стоянов, от днес старши комисар Даниел Луков оглави областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Той бе представен пред ръководния състав от заместник министъра на вътрешните работи г-н Стоян Темелакиев. Досегашният директор на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Иван Зеленков остава в системата на МВР, като е преназначен на друга длъжност.

Старши комисар Даниел Луков е на 45 години. Завършил е Академията на МВР и е в структурите на вътрешното министерство от 2004 година. Заемал е различни изпълнителски и ръководни длъжности в районни управления в столицата, в СДВР и в ГД „Борба с организираната престъпност”. Последно заеманата от него длъжност е началник на отдел в ГДБОП-МВР, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Георги Чергов поема ОДМВР – Пловдив.

Чергов е кадър на звено „Борба с организираната престъпност. Той поема дирекцията на мястото на освободения Васил Костадинов, чиято оставка беше поискана от ресорния министър след убийството в Цалапица.

Шефът на ОДМВР-Бургас, старши комисар Калоян Калоянов, напуска не само поста си, но и системата на МВР. Все още не е обявил мотивите си за това. Той е на длъжността от 2015 г., с едногодишно прекъсване, когато ръководеше Жандармерията в Бургас.

ОДМВР – Варна, остава без директор след оставката на старши комисар Атанас Михов.

В Благоевград поста поема Даниел Димитров, досегашен началник на териториалното звено на ГДБОП в Кюстендил. Той беше представен от заместник-министър Кирил Ценкин.

Кадровите промени са предприети с оглед ефективното изпълнение на приоритетите в дейността на МВР по линия на пътната безопасност, противодействие на престъпността в малките населени места, трафика и разпространението на наркотици, мигрантския натиск, както и на базата на анализ на резултатите на дирекциите до момента, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK