Очакват над 15 000 зрители на голямата битка между ЦСКА и Лудогорец

Снимка: startphoto.bg

Това ще е най-посетеното домакинство на ЦСКА от сезон 2015/2016

С победата над Пирин ЦСКА си върна върха в класирането, след като в рамките на два дни заемаше втората позиция. Това се случи за първи път от средата на октомври насам. Армейците се справиха със задачата да се изкачат отново на лидерската позиция и влизат с приповдигнато настроение в прекия дуел за титлата с Лудогорец в неделя. Същото се отнася и за феновете им, които бяха изпълнили до краен предел сектора за гости на "Христо Ботев", а след постигнато разбирателство между клубовете, част от тях бяха настанени и на централната трибуна, пише "Тема спорт".

За сблъсъка с разградчани в неделя на "Армията" се чакат над 15 000 зрители, като това ще е най-посетеното домакинство на ЦСКА от полуфинала-реванш от турнира за купата на България с Берое през сезон 2015/16, когато тимът се подвизаваше във В група.

Подкрепата на публиката ще е изключително важна за червените, които при победа до голяма степен ще си осигурят и първото място за редовния сезон. Това пък ще означава, че ще приемат Лудогорец и в плейофите, когато стадионът също ще е пълен. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK