Общинските структури на ГЕРБ в Гърмен, Сатовча и Хаджидимово остават с досегашните си лидери

Снимки: ГЕРБ

Изпълнителната комисия на ГЕРБ зачете избора на общинските организации в Гърмен, Сатовча и Хаджидимово, които остават с досегашните си председатели. Това обяви народният представител и областен координатор на партията, Даниела Савеклиева, на среща с ръководствата на ГЕРБ в трите общини, състояла се тази вечер в Гърмен.

На събитието присъстваха зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията, Цветан Цветанов, както и депутатите от Пиринско - Александър Мацурев, Георги Динев и д-р Емил Тончев.

На проведените събрания тримата лидери - Верхад Ислямов в Гърмен, Румен Арнаудов в Сатовча и Кирил Пасков в Хаджидимово, за пореден път спечелиха доверието на съпартийците и след решението на Изпълкома ще запазят ръководните си постове и през следващия мандат. 

Даниела Савеклиева пожела успех на новите стари председатели и им заръча да продължават да работят активно и в екип.

"Премиерът Бойко Борисов и Българското председателство на Съвета на Европейския съюз изиграха важна роля в процеса по подписването на споразумението между Македония и Гърция", заяви на партийния форум Цветан Цветанов.

Той подчерта, че европейското бъдеще на Западните Балкани означава сигурност и стабилност за целия регион. Категоричен бе, че европейската солидарност е от изключително  значение за България, защото благодарение на тези средства продължава строителството на АМ „Струма“, която ще даде огромен тласък за развитието на Благоевградска област.

Според Цветанов БСП не могат да предложат алтернативна политика на тази на ГЕРБ и непрекъснато се заиграват със страховете на хората. „Красноречив пример е ситуацията с Истанбулската конвенция, която доскоро беше приоритет на БСП. Те се заиграха с изключително чувствителна тема, а в този документ се говори само за домашното насилие. Ежедневно ставаме свидетели на тежки случаи на системно домашно насилие, завършило с трагичен край, каквато бе и случката с 19- годишното момиче в Айтос”, коментира Цветан Цветанов.

С актива на партията зам.-председателят на ГЕРБ обсъди още актуални политически теми и въпроси, свързани с новия програмен период.

 

КОМЕНТАРИ

до копривлен17:29 - 22.06.2018
Пак си в грешка, никога не си точен, а помисли защо
До Гошето11:56 - 21.06.2018
Мила, ти заекваш даже кога пишеш- "каква" да ти кажа: топпресата винаги казва "истинаната", ти не знаеше ли, неграмотнице?
ЕТ "Людмил Терзиев"11:51 - 21.06.2018
Тотален ремонт на лаптопи по домовете!
копривлен09:57 - 21.06.2018
Шопа си е интригант на дребно, за да му минава времето по леко, че в тая жега не помага ни газирана вода, ни омовско-диевски лакърдии, "топпреса" е най-обективния сайт, а Оцетя - най готиния пич оттатък шошето, направо дизайнерски лаптоп.

FACEBOOK