Община Рила повиши квалификацията на служителите си

Снимки: Община Рила

Успешно приключи мащабният проект за повишаване на уменията и квалификацията на служителите на община Рила, обяви на специална пресконференция заместник-кметът Лазар Чавков. Проектът бе финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет“ и даде възможност да бъдат повишени знанията и уменията на хората от администрацията, които са лицето на общината.

Почти 100 % от хората в общинската администрация преминаха през целия цикъл обучения. Екипът на кмета Георги Кабзималски осъвремени уменията си за работа със софтуер, служителите преминаха специализирано обучение за електронно управление на общината, 15 човека посетиха и специални курсове в Института по публична администрация в София. Проведени бяха и поредица семинари, на които служителите актуализираха практическите си умения.

В обученията бе включена цялата администрация, кметът и зам.кметовете, кметските наместници в селата Падала, Пастра и Смочево. Всички служители успешно преминаха обученията по проекта и получиха сертификати за това, похвали се зам.-кметът Лазар Чавков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK