Община Разлог зарадва стотици пенсионери

Снимки: Община Разлог

Община Разлог извърши основен ремонт на пенсионерските клубове в село Добърско и в село Елешница

С частично обновяване материалната база на пенсионерските клубове в град Разлог и малките населени места, Община Разлог зарадва стотици възрастни хора.

Като част от инициативата за предоставяне на “Безопасна и здрава среда”, Община Разлог извърши основен ремонт на пенсионерските клубове в село Добърско и в село Елешница, съобщават от Общината.

Дейностите за подобряване вътрешното състояние на “Клуба на пенсионера” в село Добърско обхвана ремонт и освежаване на стени и тавани, подмяна на отоплителна и електрическа инсталация, уплътняване на прозорци, изработка и монтаж на PVC-прозорци и врати, изграждане на вътрешна канализация и санитарен възел, както и инсталиране на нова отоплителна система на твърдо гориво, а в село Елешница - подмяна на подовата настилка, цялостно вътрешно освежаване, ремонт на санитарния възел и кухненската част.

Здравословна и комфортна среда за срещи на открито, Община Разлог предостави и на пенсионерите в село Годлево, ремонтирайки навеса и терасата на входа на клуба.

Нови лед телевизори и комплекти за настолни игри бяха предоставени на клубовете в Разлог, село Бачево, село Добърско, село Годлево и село Елешница, с идея за насърчаване социалната активност и преодоляване социалната изолация.

Дейностите за подобряване местата за срещи и активни дейности на всички възрастни хора, реализирани от Община Разлог, продължават и през следващите седмици в останалите населени места.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK