Община Разлог с награда за успешно развиваща се туристическа дестинация

снимки: Община Разлог

Община Разлог получи награда за успешно развиваща се туристическа дестинация по време на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО в София. Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев присъства на официалното откриване на туристическата борса.

Под мотото „От 12 до 14 февруари 2015 година – В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ТУРИЗЪМ!” се проведе очакваният от изложителите, партньорите и посетителите форум с представители на туристическия бизнес в България и над 20 други страни от цял свят.

Интересът към участието на Община Разлог бе голям както от представители на туроператори, така и от потенциални туристи. На щанда на планинската община бяха предлагани рекламни материали за туристически забележителности, рекламни тениски, магнити и химикали, както и рекламни материали на хотели на територията на общината.

Проведе се и томбола за безплатен уикенд за двама в Разлог. Победителите от над 300 участници изтегли инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог.

Уикенд за двама в СПА комплекс ”Катарино” спечели Русина Велчева от София, почивка в СПА хотел „Аспа вила” спечели Борислав Стоянов, Йорданка Монова ще почива в клуб хотел „Мутите”, Иван Обрешков от Пловдив в къща за гости „Дешка”.

Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО 2015 г. се проведе на площ от 7500 кв.м - с ръст 25% от предшестващата година. Участваха 330 изложители, българските изложители бяха 203, а от чужбина - 127 участници и хотелиери.

От чуждестранните изложители с национални щандове се представиха: Министерство на културата и туризма – Турция, Национална туристическа организация - Сърбия, Агенция за промотиране и подкрепа на туризма - БЮР Македония, Министерство на туризма - Куба, Национална туристическа организация - Мароко, Туристически борд по туризъм - Малайзия, Национален туристически борд - Тунис, Туристически борд по туризъм – Загреб, Хърватия, Посолство на Република Индонезия, хотели от Обединени Арабски емирства, туристически организации и общини от Халкидики, Превеза, Тасос, Регион Източна Македония и Тракия, Авиокомпания Fly Dubai. Традиционно е участието на туроператори и хотели от Гърция, Дубай, Индия, Полша, Италия, Испания, Румъния, Кипър, Албания, Египет, Португалия.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK