Община Кюстендил премахва изоставените на общински терени коли

Снимки: Община Кюстендил

За предприетите действия жителите на Община Кюстендил бяха уведомени на 9 януари

Във връзка със стартиралите проверки за излезли от употреба моторни превозни средства, които са изоставени на общински или държавни терени, Община Кюстендил започна принудителното им преместване, съобщават от пресцентъра на администрацията.

На основание чл. 26, ал. 2, т. 3 и ал. 3 от Наредбата за организация и безопасност на автомобилното движение на територията на Община Кюстендил изоставените моторни превозни средства трябваше да бъдат преместени върху терен – частна собственост.

Собствениците бяха предупредени със стикер за преместването им. Автомобилите, чиито собственици не са изпълнили горецитираното задължение се преместват принудително на паркинга за репатрирани автомобили, който се намира на ул.“Дондуков“ № 64 (Зеленчукова борса).

За предприетите действия жителите на Община Кюстендил бяха уведомени на 9 януари.

При констатирани изоставени автомобили продължавайте да сигнализирате на горещия телефон на Oбщина Кюстендил 078/ 55-12-11, на дежурния телефон на ОП „Управление на общински имоти“- 078/ 55- 05 -95, както и на e-mail: [email protected], призовават още от администрацията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK