Община Кюстендил и Фестивалът Ritual Gatherings събират информация за интереса към културни събития в града

Снимки: Община Кюстендил

До края на проучването остават няколко дни, а данните ще служат за изготвяне на динамичен архив

Културният фестивал Ritual Gatherings, съвместно с община Кюстендил, вече няколко седмици провежда проучвания чрез публична анкета, насочена към местните публики на културни събития и идентифициране на техните желания, предпочитания, честота и вид на посещавани мероприятия, както и мотивация за посещаване на културни събития.

Анкетата е част от серия проучвания, целящи да направят анализ на моментното състояние на културната екосистема в общината. Паралелно  ще бъдат изследвани и местното културно и фолклорно наследство, в частност специфичните ритуали и традиции в община Кюстендил, тяхното опазване, развиване и популяризиране чрез интерактивни методи.  

На 13 и 14 май, в града ще се проведе и умален формат на фестивала Ritual Gatherings в рамките на 2 дни, с лекции и дискусии по културно предприемачество, насочени към професионалисти в културната сфера, а във втория ден – отворена за всички дневна артистична програма и парти с гост диджеи.

По време на културната програма в микросъбитията ще бъдат представени регионални и национални творци и ще бъдат реализирани творчески работилници за публиката.  

Повече информацията за събитието, следете в каналите на Ritual Gatherings:

www.ritualgatherings.com

Facebook: www.facebook.com/Ritual.Gatherings

Ritual Gatherings e интердисциплинарен културен проект, състоящ се от серия регионални събития в общините Кюстендил, Троян и Шумен през месец май, последвани от ежегоден, културен фестивал Ritual Gatherings на плаж Камчия, който през 2022 ще се проведе в рамките на 5 дни – от 28 юни до 3 юли на плаж Камчия.

Ritual Gatherings и община Кюстендил любезно ви молят да попълните анкетата, за да може тя да отрази максимално точно моментните нагласи и предпочитания гражданите на общината, относно културни събития и прояви.  

Публичната анкета за предпочитанията на местната публика в община Кюстендил може да бъде попълнена тук:  

https://www.surveymonkey.com/r/KyustendilAudienceQuestionnaires

Проучването е напълно анонимно и съобразено с действащото законодателство.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//