Община Гърмен удостоена със „Златен приз“ от международния туристически форум „Ваканция и СПА Експо“

Снимки: Личен архив

Община Гърмен стана носител на тазгодишното отличие „Златен приз“ за „Най-динамично развиваща се туристическа дестинация за 2016 г.

На официалната церемония по награждаването вчера, престижното отличие бе връчено на кмета на община Гърмен Минка Капитанова, която благодари на списание „Туризъм и отдих“ за присъдената награда, както и на всички инвеститори в община Гърмен, които дадоха всичко от себе си общината да се превърне в една модерна туристическа дестинация за СПА и селски туризъм.

„Ваканция и СПА Експо“ е най-мащабния туристически форум в България, предназначен за професионалисти и широка публика. През 2016 година участие в него взеха над 380 фирми от 22 страни и България.

Вчера на супер тържествена церемония, списание „Туризъм и отдих“ връчи за четиринадесети път по време на ХХХIV-та Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ традиционните „Златни призове“ за 2016 година на лидерите, допринесли за развитието на туризма в България.

Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО и се провежда под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община, БТК, БХРА, БАТА, АБТТА, БУБСПА, Софийски съвет по туризъм.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK