Община Гърмен се включва в кампанията "Да изчистим България за един ден"

снимка: infomreja.bg, архив

На 31 май община Гърмен заедно с прилежащите й населени места ще се включи в националната кампания "Да изчистим България за един ден, да направим Родината си по-чиста и красива", съобщиха от администрацията.

Местата, определени за почистване са: спортни и детски площадки, паркове и тревни площи в населените места в цялата община.

Отговорни лица за организацията и участието на месното население и учениците от училищата в общината са кметовете и кметските наместници.

Служителите на общинската администрация в Гърмен отправиха призив към местните жители да вземат активно участие в националната кампания, която ще стартира на 31 май от 9.00 часа.

 

КОМЕНТАРИ

ytf65yhin20:40 - 26.05.2015
K*r za Manol Apashev.........................................
QnQ18:46 - 19.05.2015
Каквото и да се пише за Башев си е глас в пустиня.Той си напълни гушата.Проблема е ,че се задават нови Башевци този път от Герб.Просто модела за грабеж е един и същ.Идва нов Башев този път е от с.Дъбница.Отгатнете кой?
Яяяяяя18:33 - 19.05.2015
Aха,ясно.И все пак, аз съм милионер а ти хайде, не си мизерник.По скоро НЕЩАСТНИК. Изяснихме ли се? ХА-ХА-ХА.......
ЯЯЯЯЯЯ09:12 - 19.05.2015
Мизерник не означава, че си беден, това определение е многофункционално т.е може да си богат, но по същност и душа МИЗЕРНИК, този същия никога не ще може да надскочи аза на едно първеню и селски тарикат. Баешев това, което ти извърши /реваншизма/ господ да ти го даде в изобилие и никога да не получиш спокойствие, мисли МИЗЕРНИКО.

FACEBOOK