Обръщение на председателя на ДПС - Мустафа Карадайъ, кандидат за президент на България

Снимка: ДПС

„Президентът трябва да е пример и гарант за спазването на Конституцията и законите на страната“

Скъпи сънародници,
Уважаеми български граждани,

Изправям се пред вас във време на изпитания и предизвикателства. Когато всеки се страхува за здравето, за работата, за хляба. Но и във време на надежда, че с разум, вяра и усърден труд можем да направим утрешния ден по-добър, а бъдещето на децата ни по-сигурно.

Ние можем заедно - единни като народ, единни като нация. За да се случи това обаче първо трябва да възстановим държавността.

Кандидатирам се за президент на Република България с убеденост и вяра, че е дошло време за единение на нацията.

От всеки един от нас зависи да успеем да си върнем достойнството на свободни граждани на България и заедно и активно да участваме в изграждането на по-добро настояще и бъдеще.

Ще кажете, че сте чували подобни приказки.
Аз ще отговоря, че съм човек на делата, който стои зад думите си и убедено вярва, че с общи усилия можем да направим нашата родина просперираща държава, достоен член на европейското семейство.

И като човек, и като политик, и като народен представител, никога не загубих връзката с хората. Знам проблемите им и търся начини за решаването им. Които ме познават - ще потвърдят това.

От нас зависи промяната да се случи. Да се обединим и да вървим заедно напред - единни, смели, решителни, отговорни пред себе си и останалите, с мисъл за бъдещето. Само така можем да сме истински европейци.

Българският президент има изключително важно място в този процес. Той не просто трябва да олицетворява единството на нацията, а да е генератор на обединяващи национални каузи.

Да създава мостове между различните икономически, политически, социални и други прослойки на обществото.

Президентът трябва да е пример и гарант за спазването на Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководи от интересите на народа и държавата.

Президентът трябва да работи за премахването на омразата, разделението и агресията в обществото. Да работи за добруването на всички български граждани.

Да представя достойно държавата навън. Да превърне България във фактор за стабилност в региона. Да утвърди нейното достойно място в европейската и международна политика.

Да работи за установяване на траен мир в Европа и света. Да бъде добър съсед и надежден съюзник.

Да бъде отговорен и достоен човек и държавник.

Гласувайте за нас с номер 17!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//