Обрана и изоставена кола откриха край Гоце Делчев

снимки: читател на ИНФОМРЕЖА

На обран и изоставен в нива по пътя за курортната местност „Попови ливади” край Гоце Делчев са се натъкнали ранобудни   ранобудни ловджии тази сутрин, които веднага подали сигнал в полицията.

Все още не е известно откога колата е там и дали е претърпяла някакъв инцидент.

”На този етап полицията няма отношение към случая, тъй като няма постъпил сигнал от собственика на возилото за кражба или незаконно отнемане на превозното му средство”, коментираха от РУП - Гоце Делчев.

Въпреки това полицейски патраул е извършил проверка на място след подадения сигнал. Предприето е и издирване на собственика на обрания и изоставен лек автомобил "Опел Кадет" с благоевградска регистрация за изясняване на случая.

Установено е, че от намереното возило липсвал акумулаторът, имало разбити врати и счупени прозорци, от което криминалистите съдят, че колата е станала обект на кражба. 

Дали става въпрос за обир, наказателна акция, или колата е изоставена умишлено от собственика й след претърпян инцидент, тепърва ще се изяснява, след като криминалистите приключат издирвателните мероприятия и разпитите на собственика, който се издирва в регистрационния регистър.

От полицията отрекоха возилото да е било надупчено от патрони след стрелба, каквито слухове тръгнаха рано сутринта в Гоце Делчев и каквито следи има по предното стъкло на опела.

 

снимки: читател на ИНФОМРЕЖА

КОМЕНТАРИ

!!!!!!!!!!!!!!!!!15:43 - 01.12.2013
Ако някой е запознат със случая да пише ченгетата нещо овъртат .
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK