Обраха детската градина и склад за бира в Копривлен

снимка: infomreja.bg, архив

218 стека бира и безаклохолни напитки са били откраднати от склада на Стефан Милушев, който се намира в Стопанския двор на село Копривлен. Откраднати са 108 стека бира и 110 стека безалкохолни напитки.

Извършителите са проникнали в складовото помещение, като разбили входната врата. Кражбата е станала през почивните дни. Общата стойност на нанесената щета от склада на Стефан Милушев, който е бивш футболист от Хаджидимово, възлиза на 6 000 лева.

Хората от селото коментират, че откраднатите стекове бира и безалкохолни напитки са били натоварени на камион и в кражбата са участвали повече от един човек. Те не изключват причината да е неуредени сметки с доставчици.

Милушев е един от крупните търговци, които зареждат с бира и безалкохолни напитки десетки магазини и заведения в община Хаджидимово и съседни населени места.

От РУП - Гоце Делчев съобщиха, че криминалистите от вчера усилено работят по установяването на крадците.

Хаджидимовското село Копривлен тази сутрин осъмна и с обир в детската градина. Крадците и там проникнали с взлом. Откраднати са предимно хранителни продукти от кухнята, като месо, кайма и колбаси. Оперативна група от РУП - Гоце Делчев установява извършителите и нанесените щети на детското заведение в Копривлен. 

"Отдавна в селото ни върлува банда крадци, надяваме се този път те да бъдат заловени", коментират местните жители, потресени от посегателството върху храната на децата.

Работата и по двете кражби продължава.

 

КОМЕНТАРИ

123419:08 - 07.01.2014
dano se zadavqt
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK