Областният управител на Кюстендил създава Съвет с предложения на бивши областни управители

Снимки: Infomreja.bg

По негови думи Общините в Кюстендилско са стартирали успешно новия мандат

Нашата работа е била свързана винаги с необходимата прозрачност, говорили сме откровено по злободневните въпроси, опитвали сме се да бъдем в помощ на населението, общините и бизнеса. В основата на всички наши действия е било единодействието, да работим всички заедно в една посока, за да можем да постигнем определени резултати. 2023 г. беше година на избори – избори за НС, местни власти, смятам, че се справихме успешно и добре, заяви на пресконференция областният управител на Кюстендил инж. Александър Пандурски.

Той уточни, че това, което ще продължат да правят от Областна администрация – Кюстендил, е да има приемственост между това, което е създадено от предшестващите ръководства и това, което започват да правят новите.

„Никой не стъпва на голяма поляна, всички стъпват върху завоеванията и постиженията на това, което са направили техните предшественици. Затова положителното трябва да умножаваме, слабостите трябва да отстраняваме и да можем да постигаме нови резултати, които ще помогнат на нашето население, на нашите съграждани, за да можем да живеем по-добре. Основното е благоденствието на жителите на Кюстендилска област. Направихме традиция и след всеки избори се опитваме да обединим усилията, например, на народните представители от 10 МИР и имаме подобни добри резултати“, заяви още областният управител.

По негови думи Общините в Кюстендилско са стартирали успешно новия мандат и скоро ще могат да се похвалят с добри резултати.

През следващата година инж. Пандурски ще направи опит да събере усилията на всички бивши областни управители, така че да се създаде Съвет, който да дава предложения и идеи за развитието на Кюстендилска област. „Идеята е той да награди една друга идея, която реализираме от тази година, а именно интерактивната карта на област Кюстендил, в която в рамките на няколко слоя предоставяме информация за всичко, което се отнася до нашата област, а именно население релеф, структура, образование и тн., докато стигнем до последния слой, който дава възможности за инвестиции“, обясни още областният управител.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK