Областният лидер на БСП призова за подкрепа на кандидат-кметовете на Дупница, Кочериново, Бобошево, Сапарева баня и Бобов дол

Снимка: Infomreja.bg

 

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

на председателя на Областния съвет на БСП-Кюстендил Станислав Павлов

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ КЮСТЕНДИЛ,

На 1-и ноември 2015 година ни предстои да направим нашия избор за кметове на общини, които ще управляват през следващите 4 години.

Преди всичко ми позволете да благодаря на всички, които подкрепиха на 25-и октомври кандидатите на БСП за кметове на общини, общински съветници и кметове на кметства. Благодаря им, че гласуваха за личности – без страх и изнудване!

Поздравявам избраните на първи тур кметове на община Невестино инж. Димитър Стаменков и община Трекляно Радко Петрунов и им пожелавам успешен мандат!

Резултатите от първия тур на изборите затвърдиха убеждението ни, че има опит за посегателство срещу демокрацията в България. Демокрацията винаги е била състезание на идеи. На отминалите избори тя се превърна в покупко-продажба на хора.

Дори и днес тези, които имаха волята и разума да не гласуват за ГЕРБ са подложени на натиск, заплахи, данъчни проверки и т.н.

Обръщам се към вас като хора, които честно работят за своя хляб:

- Гласувайте за хората! За по-справедлива и по-социална община!

- Подкрепете на 1-и ноември в балотажа кандидатите, зад които стои БСП – в Дупница д-р Иван Ибришимов, в Бобошево Крум Маринов, в Кочериново Иван Минков, в Сапарева баня Васил Маргин и в Бобов дол Елза Величкова.

- Не позволявайте ГЕРБ да се „накичи” с победа и в селата от кюстендилска област! Подкрепете алтернативните кандидати!

Нека кажем „Не!” на страха! „Не!” на купуването на гласове!

Нека не позволим ГЕРБ да превърне България в авторитарна държава!

 

С УВАЖЕНИЕ: Станислав Павлов

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK