Областният координатор на ГЕРБ – Кюстендил, проведе среща с актива на партията в областта

Снимки: ПП ГЕРБ - Кюстендил

Даниел Данчев: Ние не залагаме на празно говорене и нападки, показваме постигнатите резултати

Организационни срещи в по-тесен формат с актива на ГЕРБ в област Кюстендил проведе новият областен координатор на политическата сила Даниел Данчев. При спазване на всички противоепидемични мерки, Данчев се срещна с общински съветници, кметове, координаторите на структурите на Младежи и Жени ГЕРБ, както и с част от общинските ръководства по места.

Освен вътрешноорганизационни въпроси, в хода на срещите бе обсъдена и готовността на структурите на ГЕРБ в Кюстендилска област за предстоящата предизборна кампания. „Навсякъде срещам сплотеност и едни добре стиковани екипи. С обединени усилия ще надградим постигнатото до момента и ще постигнем отново отлични резултати в областта на предстоящите избори“, посочи Данчев.

Той даде заявка за по-активен диалог със структурите по места и за привличането на нови, активни и млади хора. „Ние не залагаме на празно говорене и нападки. Напротив: показваме постигнатите резултати, показваме изграденото от ГЕРБ в големите и малки населени места. Така и ще продължим да работим: с открити лица и близо до хората“, заяви пред актива Данчев.

Като пример за подкрепа към по-малките населени места, областният координатор припомни, че само преди месец правителството на Борисов отпусна допълнителни средства в размер на над 5,3 млн. лв. за няколко общини в област Кюстендил.

С отпуснатите средства ще бъде асфалтирана улична мрежа в общините Кюстендил, Дупница, Кочериново и Рила, ще се извърши пълно обновяване на градския парк в Кочериново и благоустройство на училищния двор в Сапарева баня.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK